Poruke polaznika 2014.

Jasna L., Zagreb
Želim produbiti i učvrstiti svoju vjeru. Majka sam mnogobrojne obitelji i željela sam studirati teologiju ali nisam uspjela. Nadam se uz Božju pomoć da ću sada uspjeti. Želim biti bolja majka,supruga,kćerka,sestra,vjernica. Hvala Vam što ćete mi to omogućiti.Bog Vas blagoslovio!
Vladimir R., Zapolje
Hvaljen Isus i Marija! Osjećam se obveznim reći da želim produbiti svoju vjeru i ako sam u poznim godinama /65/. Nedostaje mi mnogo toga što sam u mladosti propustio. Jako se radujem upisu.
Maja M., Zagreb
Izuzetno se radujem ovoj prilici i s velikim nestrpljenjem očekujem početak! Neka Vas Bog blagoslovi za trud koji ulažete u ovaj projekt!
Tatjana E., Zagreb
Hvaljen Isus i Marija, poštovani trenutno radim u VRH Podgorici, Crna Gora ( nadam se da to neće biti zapreka za tečaj). Želja mi je bolje upoznati i produbiti svoju vjeru. Osjećam potrebu duhovno rasti, živjeti iskreno u skladu s Božji riječi. Hvala. Srdačan pozdrav!
MIRJANA B., POSUŠJE
Hvala ti Bože na ovome daru koji nam omogučuje da te bolje upoznamo i sliedimo.
Franko M., Svetvinčenat
"Zato Bog njega preuzvisi i darova mu ime, ime nad svakim imenom, 10da se na ime Isusovo prigne svako koljeno nebesnika, zemnika i podzemnika. 11I svaki će jezik priznati: "Isus Krist jest Gospodin!" - na slavu Boga Oca."
Krešimir H., Jastrebarsko
Kad sam otkrio ovaj način učenja nauka vjere, nisam nimalo oklijevao te jedva čekao da se prijavim. Nadam se da ću preko DT produbiti i ojačati živu vjeru. Zahvaljujem Bogu na svima koji nam ovo pružate.
Josip R., Varaždin
Jerak Fućaka i Vjekoslava Bajsića upoznao sam prije mnogo godina, a žar kojim su živjeli svoju vjeru osjećam i danas. Radujem se dopisnom teologijom nastaviti započet studij Teološke kulture laika.