Poruke polaznika 2012.

BOBAŠ T., šibenik
BVB
Kristina M., München
Nadam se da oni dani za radnike posljednjeg sata nisu istekli. Tek sam sad saznala i vrlo rado bih se uključila.
Sanja M., Zagreb
Želim napredovati u duhovnosti. Nikad dovoljno učenja. Najviše se isplati trud uložen u sebe koji se kasnije drugima daruje i tako sve obogaćuje. Sama ne mogu ništa, ali s Gospodinom mogu sve. BVB
ana k., Koprivnica
(;
Josip A., Sibenik
Mislim da sam dobar čovjek u zivotu,vjerujem da bi mi ovaj tecaj pomogao da budem jos bolja osoba u zivotu i dostojan Kristov ucenik.
Nada Š., Slavonski Brod
Ljubav nije ljubljena, to je najveća tragedija našega vremena, možda čak i svih vremena. Izvuci me Gospodine svojom ljubavlju iz blata kalnoga da te ljubim i nasljedujem kako bih Tebi omilila!! Smiluj mi se nedostojnoj !!!
dijana s., Zagreb
Jedva čekam da počne. Hvala unaprijed. Mir i dobro!
KAJA A., MELBOURNE
FALJEN ISUS I MARIJA JASAM KAJA ANTIC I VOLILABI ZNATI O BIBLIJI I RIJECI BOZIJOJ. LIJEP POZDRAV NEKA NAS DRAGI BOG SVE BLAGOSOVI.
Maja L., Koprivnica
jedva čekam i jako se veselim....
Dijana B., Ogulin
Hvaljen Isus i Marija, poštovani prijatelji u Kristu zanima me nešto vezano uz DT.Redovito pohađam duhovne obnove, a s jedne se upravo i vratila :) Aktivna sam u župi. Župna sam animatorica. Zanima me mogu li se uključiti u dopisnu teologiju. Kako to funkcionira? Ako nisam iz okolice Zagreba mogu li uopće krenuti u to. Jako sam zainteresirana za to i željna takvog načina pristupa istraživanju io produbljivanju moje vjere i odnosu prema Bogu. Hvala i blagoslov.
Bernardica P., Virovitica
Prije nekih možda i 10 godina upisala sam 1 godinu DT. Predivno iskustvo ali onda sam nekako zastala i prestala...Htjela bih nastaviti- otpočetka- od 1 godine. Želim više čitati Sv.Pismo i razumjeti ga. Pozdrav dragom Mariju Essertu
ivanka l., RIJEKA
Prepuštajući se Božjoj providnosti i Božjoj volji uvijek ćemo biti na pravom putu, putu Isusa Krista, stoga iako nemam puno slobodnog vremena vjerujem da je i ova DT dio puta koji će me dovesti do istine i života.
Dinka K., Zagreb
Tražila sam Gospodina za ponovno obračenje kako bih nakon svih svjetovnih angažmana, kao umirovljenik, ponovo ušla u spokoj i iskustvo Njegove blizine. Samo tako mogu biti vjerodostojan svjedok, po nadahnuću Duha Svetoga. A On mi je pokazao da ima Časoslov i DT.
ZLATA Z., ZAGREB
Radujem se i zahvaljujem na mogućnosti dopisnog studiranja! Ovo je dobar početak korizme!
Vlatka V., Samobor
Hvaljen Isus i Marija! Evo me Duh Sveti vodio i doveo do vas. Pravnica sam, sveuč.spec.javne uprave, ali to je nevažno. Ono što je daleko važnije to je potreba, točnije silna čežnja, za stalnom prisutnosti Gospodina, a to mogu jedino molitvom i upoznavanjem Svetog Pisma. Trenutno "Čitamo Bibliju" po rasporedu koji nam je napravio vlč. Andrija Miličević i Bogu hvala na ustrajnosti. Nadam se da ću postati dijelom vaše škole. I to baš danas prvog dana Korizme ja budem dovedena na vašu stranicu. Nema slučajnosti. Bogu i Gospi hvala.Mir i dobro
Sinisa H., Beograd
Poydrav.
Adrijan V., Tivat
"Ama et fac quod vis!"
Marko S., Rijeka
Ja sam student na KBF-u podrucni studij Teologija u Rijeci!
Ana G., Split
Hvaljen Isus i Marija! Odlučila sam se "na prvu" prijaviti jer dok sam ovo čitala kroz utrobu su me prolazili tnci, imam tremu jer ne bih htjela Isusa razočarati. Želim ojačati vjeru, produbiti nadu i usavršiti ljubav! Ana G.
Dubravko D., Zagreb
Iskreno vjerujem da bi mi dop.teolog. nakon 15 god. samostalnog kupovanja,čitanja i proučavanja duhovnog štiva od naših domaćih kat.kršćanskih nakladnika pomoći uokviriti i nadopuniti znanje o mojoj vjeri koje sam uvijek neizmjerno gladan!
Jelka J., Zagreb
Sretna sam jer već dugo sam željela ovako nešto.
Ðurđica A., Rijeka
Poštovani, najlijepsa Vam hvala sto postojite i sto se mogu ukljuciti u ovako divan projekt ucenja i novih saznanja o Kristu i vjeri nasoj i to iz vlastitoga doma. Ja sam u mirovini i clan sam Zajednice molitva i rijec, koja svake srijede odrzava predavanja i pouku o hagioterapiji gdje smo vec svi puno toga naucili, ali kao i svaki vjernik uvijek sam gladna novih ucenja i produbljivanja vjere, ali ne samo u znanju vec i u svakodnevnom zivotu. Srdacan Vam pozdrav i hvala na ovakvoj divnoj mogucnosti. Puno uspjeha u Vasem radu i svako dobro, Ðurđica
Mirna Č., Zagreb
Uistinu se radujem što ću na ovaj način imati priliku dublje upoznati i prodrijeti u svoju vjeru u kojoj sam odgojena i kojom se ponosim.
Klaudija O., Zagreb
Čuti Božji poziv i smoći snage krenuti za njim najljepši je Božji dar...hvala Ti, Učitelju!!!!
Helena M., Zagreb
Nakon dugo godina lutanja i glupih izgovora izgubljena ovčica se vratila i želi što bolje upoznati Boga.
Franjo M., Široki Brijeg
Gospodine,budi svjetlo na mome putu.
Zorica K., V. Frölunda
Gospodin me poziva vec vise od 20 godina da to ucinim. Jutros sam opet "krenula" sa jutarnjom molitvom, liturgisjskim citanjem... i dovelo me do ovoga. Strahovi i nesigurnosti... Ali zelim reci samo jedno: "Gospodine, pomozi mi da budem potpuno tvoja. I cijela moja obitelj da bude tvoja, da zivimo u tvojoj volji. Znam, Gospodine, da to mozemo samo po tvojoj milost!
Denis G., Zagreb
Volio bih kada bi se što više mladih učlanilo na ovaj tečaj. Mir vama!
Evica F., Požega
Drago mi je što sam otkrila Dopisnu teologiju jer želim znati više o tome u što vjerujem. Želim naučiti bitne stvari tako da kada me netko tko nije u vjeri nešto pita da znam o čemu pričam.
veronika p., slavonski brod
želim.mogu........uz vašu pomoć