VASI KOMENTARI (2011.):

 


Hvaljen Isus i Marija ! Drago mi je to sam nai la na ovu stranicu. Inače sam dosta pretra ivala tra eći stranice na kojima mogu proučavati Bibliju, ali sam najvi e nailazila na adventi tičke stranice. S Bo jom pomoći, nađoh va u stranicu. BVB
ivona_@gmail.com
Gospodine,budi svjetlo na mome putu.
stefica_@hotmail.com
Zahvaljuiem dragom ISUSU sto mi je dao priliku da se jos cvrsce vezem uz njega.
zu_o@hotmail.com (CANADA)
Bog vas blagoslovio
suzzy_@hotmail.de
Hvaljen Isus i Marija! Veliko hvala svima koji nam omogucuju ovim putem upoznati, produbiti, usavrsiti vjeru u Krista i pomoci u razumijevanju putova Bozjih. Blagoslovljen Vam trud i pomoc!!!
art_@hi.t-com.hr
Puno hvala za ovu inicijativu! Slučajno sam nai la na ovo, preko Časoslova, a upravo sam razmi ljala kako mi treba neko vodstvo, i učenje o vjeri da mi pomogne svakog dana biti uronjena u molitvu i vjeru. Hvale vrijedno! Svako dobro!
zeljka_@gmail.com
Evo me! :-)
slav_@ymail.com
Hvaljen Isus i Marija !
da_@net.hr
elim rasti.... bolje upoznati riječ Bo ju. BVB
tatjana_@gmail.com
Već dvije ili tri godine razmi ljam o prijavi na DT. Zanimljive su mi teme, elim znati vi e o svojoj vjeri i mislim da će mi ovaj način učenja odgovarati. Zahvaljujem na pru enoj prilici. Bvb
olga_@gmail.com
Da bih mogla ljubiti Isusa trebam ga upoznati. Vjerujem da sam na pravom putu.
anica_@gmail.com
Prst bo ji me vodio da kliknem ba ovdje, jer već dugo elim vi e znati i produbiti znanje o na oj vjeri. Hvala Ti Bo e!
verica._@fina.hr
elim biti svjetlo svijetu, svjetlo koje će rastjerati tamu i ugrijati hladna srca koja su u tami. Za sada samo utim jer ne znam kako da svjedočim. Vjerujem da je Gospodin providio ovaj PUT za mene da mi pomogne da donesem to svjetlo i toplinu svojoj obitelji i svojoj okolini. Du e Sveti, prosvijetli nas!
ruzica_@gmail.com
elim rasti....bolje razumijeti riječ Bo ju....unaprijed hvala..... BVB
tatjana_@gmail.com
"zauvijek si svećenik po redu Melkisedekovu"
zoran_ba@gmail.com
:-).
DA, ELIM UČITI :-) !
Hvaljen Isus i Marija :-) !

marina_@gmail.com
Stvarno su nepredvidivi putevi Bo ji i naćini na koji on djeluje.Upravo ono to pru a DT je ono to već dugo tra im ,dublje razumjevanje i iskustvo vjere te ustrajnost na tom putu. ivot sva ta donese i dobrog i lo eg,ali moji najljep i i najplodniji dani su bili samo oni u kojima sam osječala prisustvo Isusa Krista.Sve odnosi zahtjevaju puno ulaganja ,a tako i taj najva niji.A nekako se dogodi da se njega najće će i najlak e zapusti, a dok se ponovo uspostavi treba puno vremena i strpljenja. Jer Bog nikad u mom ivotu nije propustio učiniti svoj dio,a na alost ja ponekad nisam svoj.Sve tehničke stvari za DT imam ,a i one duhovne nastojim.
marijana__@gmail.com
Trenutno sam zatrpana svakodnevnim poslovima, puno problema i svakodnevnih muka, ali upravo kao to ste napisali citirajući Markovo Evanđelje, - zrno koje samo raste, 'sam ne zna kako' je doista ne to to itekako iskustveno osjećam, jer nije moja zasluga to osjećam če nju za Bogom. Također, ta moja če nja ne daje neke velike plodove, zapravo, ne znam daje li ih uopće, iako redovito idem na Sv. Misu, molim.. daleko sam od pravog kr ćanina, moj karakter je prilično lo i čudim se svakodnevno to je Bog posijao to zrno ba u meni i to me "slučajno" (mo da pravi vjernik ne bi trebao upotrebljavati ovakvu riječ, barem ne u ovom kontekstu) navodi da ga tra im, da ga trebam. Znam samo da se osjećam doista ivom jedino kad sam s Njim.
ivona__@gmail.com
Zahvalan sam Ti Gospodine na ovom daru, na ovom danu, eđa Te du a moja, neka si blagoslovljen...
petar.k_@hotmail.com
Upisivanjem u kurzu dopisnoj teologiji ocekivam da se udubljim u vjeri, nadi i ljubavi i nadzem sebi put ka Kristu. Bog vas blagoslovio za ovaj kurs! (Skopje, Makedonija)
pax_@gmail.com
Oče hvala Ti na dahu koji mi daje
Hvala Ti jer me budi svako jutro.
Hvala ti jer me čuva na putu,
Poma e u svemu to radim.

Hvala Ti to si uvijek sa mnom,
Hvala ti jer me Ti uči ,
Hvala na znanju koje mi daje ,
Na mudrosti koju poklanja .
Hvala Ti jer si dobar Otac,
Hvala Ti jer sam tvoje dijete.

Hvala na blagoslovu svakom,
Milosti kojom me obasjava .
Oče hvala Ti jer me ljubi ,
Hvala Ti jer me cijeni .
Jer dragocjen si u mojim očima, vrijedan si i ja
te ljubim!

ivan.ju_@gmail.com

Drago mi je da sam prva polaznica novog ciklusa dopisnog studija teologije. Zagovor o.Jerka tu puno poma e. Poznavala sam ga i slu ala na ITKL-u koji na alost nisam zavr ila iz subjektivnih i objektivnih razloga. Ali sada zavr avam Sustavni studij duhovnosti kod karmeličana. Ovaj dopisni studij je najvi e zbog o.Jerka koji me često upozoravao da neću dobro shvatiti karizmatsko gibanje bez razumijevanja Bo je Riječi. Zato sam zahvalna Bogu da ste pokrenuli ovakav studij da duhovni ivot vjernika bude dobro formiran.
d.jedju_@gmail.com