VASI KOMENTARI (2010.):

 


S radoscu sam cekala ovaj trenutak!
Neka se Bozji blagoslov izlije na sve vas!

anita._@dalekovod.hr
Cijeli ivot sam imao malo vremena za vjeru i veoma alim zbog toga. Nemam ga ni sada previ e, ali se nadam kako ću na ovaj način naučiti sve one vrijednosti koje sam propustio. Velika hvala onome koji mi je ovo pokazao.
jale_@hi.t-com.hr
Već dvije godine razmi ljam kako da u 12-satni radni dan uklopim studij teologije...Ovo je zaista dar Bo ji; kako li me samo uvijek iznenadi...Bo e moj, čudesni su putevi Tvoji- volim ovakve Tvoje igre! Hvala Ti od srca za prijatelja po kojemu si mi otkrio ovu krinjicu s BLAGO(SLOVO)M! Marina
marina._@gmail.com
Postati 'učenik' u sedamdesetoj godini, ne putovati na ispite, bez indexa, slobodan u vremenu, raspolo iv za Bo ju riječ - to je dar koji jača i sna i, ne dopu ta duhu da zadrijema. Da li je starost zaprijeka uključenju u DT ili je viđena kao u Bibliji?
mira@_.net
Hvaljen Isus i Marija,
Najljep a Vam hvala! Ja sam otac dvoje djece (kćer 10 i sin 5 i pol godina) sa divnom suprugom sa kojom sa krenuo na put obraćenja prije godinu dana. elja mi ja napredovati u vjeri i jako se veselim to sam postao novi član.
S obzirom na djecu vremena je malo ali se uvijek nađe za Boga pa makar i kasno u noć jer je to vrijeme kada ima najvi e mira :)
Jo jednom Vam se od srca zahvaljujem!

danded_@inet.hr
Bas se veselim nasoj suradnji i mojoj duhovnoj nadgradnji u ovom nasem zivotnom kaosu i strci. Neka vas Gospodin blagoslovi i vodi u Novoj 2010.godini.
_.dragica@gmail.com
Baka sam, ali upravo sad, u ovoj dobi elim rasti u vjeri, da svojim unucima, a mo da i djeci ( nadam se ) uspijem pribli iti ljubav na ega Gospodina Isusa Krista. Milo ću Bo jom i iskustvom ivota, znam da sam bez Njega slaba i sve to mi se događa, događa se Njegovom voljom, pa tako i ova prijava, put je kojim ću dublje upoznati Isusa Krista. Sigurno nisam slučajno na ovoj stranici i zato blagoslivljam Gospodina!
ruza_limska_@gmail.com
Radujem se sto sam pronasla ovu stranicu koja pomaze rast u vjeri i ohrabruje da ju zivimo. Od srca zahvaljujem svima koji vrijedno rade na njoj.
morana_@gmail.com
eljela bih kroz va e seminare spoznati pravu dubinu kr ćanske vjere.
cisard_@gmail.com
Ne znajuci u sto se upustam, odskrinuh samo vrata svoga srca Isusu,a on me tako divno \"zavede\"....Hvala Isuse
ruzica_@web.de
Radujem se sto sam pronasla ovu stranicu koja pomaze rast u vjeri i ohrabruje da ju zivimo. Od srca zahvaljujem svima koji vrijedno rade na njoj.
moranabat_@gmail.com
Krenula sam putem vjere prije dvadeset i ne to godina. Zahvaljujem dragom Bogu i Majčici Bo joj na tom daru. Osjećam potrebu da to bolje upoznam i znam izraziti i prenijeti svaku Bo ju riječ. Zahvaljujem svima koji su mi to omogućili.
mirapav_@yahoo.com
Hvala Isuse na ovoj prilici da Te bolje upoznam! Koliko god puno čitala, molila i slu ala na sv. euharistiji, jo uvijek imam osjećaj da puno toga neznam, a elim znati kako bi mi ivot ovdje i ivot poslije ovoga ivota postao jasniji. Bog Vas blagoslovio!
acig_@net.hr
vjerujem,ali puno toga ne razumijem. stoga se nadam da ću uz pomoć dopisne teologije naučit shvačat gospodinove riječi, da ću naučiti iskreno moliti te da ču konačno krenuti na pravi put i postati vjernik u praksi. a ne samo deklarirani.
zorislav_@net.hr
I čekivala sam ovaj dan već dugo i jedva čekam početak 1. ciklusa. Neka nas sve Bog blagoslovi na tom putu. Sandra
sandra.br_@os.t-com.hr
Lijepo je to ovako ne to postoji.
branko.bud_@optinet.hr
HVALJEN ISUS! Proslu sam godinu zakasnio s prijavom, a ove hvala BOG-u nisam. Uistinu ovaj studio zelim zavrsiti jer mi je duboko u srcu. Mislim da je ovo dobra priprema za vjecnost, upoznati volju nasega OCA nebeskoga. Radujem se susretu sa NJIM sada na zemlji i u njegovu i nasem kraljevstvu nebeskom, pripravljenom za nas. MIR I DOBRO SVIMA!
plamen_@yahoo.de
MALO SAM SLAB U UČENJU ALI POLAKO ČE IĆI SVIMA KOJI U SVEMU OVOM SUDJELUJU OD SRCA TO BI REKLI SV.FRANJO I SV.KLARA MIR I DOBRO. HVALJEN ISUS I MARIJA.
kmec_@net.amis.hr
Čudni su tvoji putevi Gospode. elim krenuti ovim putem Gospodine kako bih te bolje upoznala i bolje ti slu ila. Blagoslovi Gospodine mene i sve ljude koji će mi pomoći na ovom putu.
danica.rad_@hep.hr
Vjerujem da ću se na ovaj način vi e pribli iti Istini.
nov_zlatko@yahoo.com
Voljela bih da me primite u 1. godinu Dopisne teologije jer toliko toga ima za naučiti, a ja tako malo znam. Hvala i slava Isusu da sam danas \"slučajno\" nai la na ovu stranicu tra eći ne to drugo...odmah sam odlučila... Tatjana
tatjana.le_@zg.t-com.hr
Hvaljen Isus, jedva čekam da počnem učiti. Srdačan pozdrav...
hnksg_@gmail.com
Ovo je za mene radostan trenutak, zahvaljujem Majci Bo joj i Svetom Valentinu za usli ane molitve.
barica.pav_@os.t-com.hr
Hvaljen Isus i Marija! Raduju me dolasci na va e stranice. Od srca je preporučujem svima.
denismar_@gmail.com
Bo ija Providnost mi je danas otvorila Va u web stranicu. Tek zadnjh desetak godina rastem u vjeri a 55 mi je god. i ako Bog da 11.srpnja očekujem prvog unuka na blagdan Sv.Benedikta. elja mi je biti mu putokaz do Puta i mislim da mi Va divljenja vrijedan pothvat mo e u tomu pomoći. Blagoslovio Vas Dobri Bog Gordana
gordana._@st.t-com.hr
predivna mogucnost,zahvaljujuci gospodinu,a poradi njega i sluzenju njemu, i sve na vecu slavu gospodina nasega
tomislav._9@zg.t-com.hr
Gospodin je na zemlji stvorio "komadić raja"..nalazi se u Krčulju, mali zaseok povrh Primo tena, upna kuća don Ive i kapelica u kojoj nas Isus uvijek čeka raskriljenih ruku....ruku punih ljubavi,mira..punih darova za mene ..za tebe... Maloprije sam se vratila odozgor (volontiram u kuhinji) gdje jo traje trodnevna duhovna obnova koju vode don Ivo Babačić(ljubav na dvi noge), dr.Josipa karica i prof.Andjelo Hajdić,Bog ih blagoslovio......... svaki puta kada se spustite odozgor On vam odmah pokloni dar.. dar raspoznavanja darova..osmjeh djeteta,zagrljaj supruga, topla rijeć prijatela..naprosto..svugdje Ga vidite....večeras mi je preko prijateljice Anite Sladoljev(volim te Anita)poslao adresu dopisne kole... i eto sad pred spavanje zahvaljujem pjevajući pjesmu "BO E KOJE RADOSTI" Ru ica
grgo._@si.t-com.hr
Već dugo tra im pomoć na svom putu, osjećam da sam ju prona la. Hvala..
miljenko._@zg.t-com.hr
Hvala Bogu a i Vama to ste nam omogućili da na ovakav način rastemo u vjeri.
zlatko._c@optinet.hr
Pozdravljam ovaj vrlo vrijedan projekt dopisne kole. Mislim da je od izuzetne va nosti za dublje uranjanje u vjeru i za duhovni rast svakog vjernika te nadasve, za bolju slu bu Bogu u zajednici i među bli njima. Hvala vam!
nada._@yahoo.com
Tvoja me providnost alje na PUT-ove ove, al u tebi se jačam i uzdajem.
durdica_@net.hr
Hvala Bogu na ovom daru!
fiobol_@yahoo.com
Poku at ću uz Bo ju pomoć uspje no zavr iti1.godinu DT.
smiljana.ma_@gmail.com
Radujem se i zahvaljujem Bogu na ovoj prilici!
daniel_@vpd.hr
Veselim se novim spoznajama i rastu s Gospodinom...Bozji Blagoslov!
lucija.sun_@gmail.com
Ruski pisac Mere ekovski je napisao:
"Svakog sam dana čitao Novi zavjet. I čitat ću ga dokle god mogu očima gledati, čitat ću ga gdje god nađem svjetlosti. Svejedno, je li to sunčev sjaj ili plam ognji ta, je li dan ili noć. U sreći ili nesreći, zdrav ili bolestan, pun vjere ili pun očaja, pun zanosa ili klonulosti. UVIJEK MI SE ČINI DA ČITAM NE TO POTPUNO NOVO, NE TO O ĆEMU DO SADA NISAM NI SLUTIO, NE TO TO JA NIKAD NEĆU POTPUNO SHVATITI NITI ĆU IKADA DO DNA U NJ PRONIKNUTI...... to ćete samnom staviti u grob? BIBLIJU.
S ćime ću uskrsnuti? S BIBLIJOM. to sam u ivotu vrijedno uradio?
ČITAO SAM BIBLIJU."
Biblija je sastavni dio i mog ivota, izvor radosti, utjehe, nadahnuća, odgovor na sva pitanja. Hvala svima koji nam poma ete da je jo bolje razumijemo. Bog vas blagoslovio.

stefanija_@net.hr
ELIM ISKRENU VJERU PRENIJETI NA SVOJU DJECU. TREBAM ISPRAVAN PUT I ISTINU KAKO BI USPJELA U TOME. TREBAM PODR KU I KOLU VJERNIH UČITELJA, KOJI ČE POMOĆI KAKO MENI TAKO I DRUGIMA. BITI ISUSOV UČENIK U DANA NJE VRIJEME, NAJVRIJEDNIJA JE MILOST KOJA TE MO E ZADESITI. NEKA NAM DRAGI BOG BUDE NA POMOĆI
dijana._@hrsume.hr
Voljela bi h naučiti vi e o Bibliji i na oj vjeri u Isusa Krista . Nadam se da ću ustrajati! Hvala Vam na ovoj mogućnosti!
klara._@gmail.com
Dragi prijatelji, iako sam cijeli ivot aktivno vezan uz moju upu kao orgulja i voditelj pjevanja silno se veselim i priključujem ovom vrijednom načinu produbljivanja spoznaje o ivotu. Svima elim Sretan Uskrs!
fiobol_@yahoo.com
..toliko puno čovjek ima pitanja na koja ne zna odgovor i tako malo ima ljudi koji bi mu ih mogli dati...nadam se da ću ih tu pronači... Hvaljen Isus i Marija...na vijeke!!
antona_@gmail.com
Moji iskreni prijatelji za mene ka u da sam obrazovan, načitan i slično. Nadam se da nisu daleko od istine, ali u svemu tome ja zapravo osjećam ogromnu prazninu: tako malo, skoro ni?ta ne znam o svojoj vjeri! ?elim to ispraviti. Bo?e, pomozi nam svima u na?em naumu! Sretno nam, braćo i sestre!
borisd_@gmail.com
Bogu hvala za ovaj studij dopisne teologije koji omogućuje svakom čovjeku dobre volje, a eljnom za dubljim saznanjima i razumijevanju Riječi Bo je kao i ljubavi Bo je bez obzira na dob i spol .Dragi Bog Vas sve blagoslovio!
zvjezdana_@profin.hr
O kako su čudni putovi Gospodnji, dugo već elim naučiti ne to vi e o vjeri, crkvi i Bogu i da ba danas prvi put u ivotu naiđem na ovu stranicu kada je zadnji dan za prijavu. Bo e HVALA TI!
msalop_@adu.hr