Login

Podjela diploma Varaždin 17.6.2023.

Krešo William Bello, 15.06.2022. 00:00

Dragi svi

Konačno imamo datum godišnjeg susreta i podjele diploma Dopisne teologije: subota, 17. lipnja 2023. u Varaždinu.

Dodatno, iskoristili bi taj susret također za ozbiljan razgovor o budućnosti Dopisne teologije te očekuijemo da nam se pridruže i svi oni koji su nekada koji još uvijek i koji će uvijek bdjeti nad Dopisnom teologijom.

Više detalja u privitku.

Za sada postupite kako piše u širem tesktu i dajte svoj komentar kroz donju anketu, što će nam pomoći u pripremi (morate kliknuti na naslov objave da se otvori anketa):

  • Da, dolazim
  • Ne dolazim
  • Možda dolazim

Također možete unijeti i svoj komentar.

Drage kolegice i kolege, u subotu 17. lipnja 2023. organiziramo u Varaždinu „rekreativno“ druženje polaznika Teološke kulture i Dopisne teologije u jednoj od biskupijskih dvorana. Okvirni program druženja je sljedeći (moguće su manje izmjene):

Od 10 do 13 sati predavanja / radionice / panel diskusije

Od 13 do 15 sati ručak

Od 15 do 17 sati stručni razgled grada, uključujući barokne crkve

Od 17 sati zajedničko fotografiranje, druženje uz kavu, povratak kući

Predavači će svakako biti s KBF-a, a pokušat ćemo angažirati, uz profesoricu Filić, i nekoga od predavača koji je radio i s polaznicima Dopisne teologije.

U Varaždin dolazite u vlastitom aranžmanu i na vlastiti trošak. Osigurano parkiralište ako dolazite autom, a autobusni je kolodvor u blizini. Ručati se može u nekom od restorana u centru po cijeni između 20 i 25 €, u blizini je i McDonalds, a možemo otići autima u restoran Cimplet gdje se nudi ručak za cca 6 ili 15 €.

--

Uz srdačne pozdrave!
BTB!

Josip Rihtarić

Privitci

Upišite komentar

Prijavite se kako bi mogli ostaviti svoj komentar.