Login

Podjela diploma Varaždin 17.6.2023.

Krešo William Bello, 15.06.2022. 00:00

Dragi svi

Konačno imamo datum godišnjeg susreta i podjele diploma Dopisne teologije: subota, 17. lipnja 2023. u Varaždinu.

Dodatno, iskoristili bi taj susret također za ozbiljan razgovor o budućnosti Dopisne teologije te očekuijemo da nam se pridruže i svi oni koji su nekada koji još uvijek i koji će uvijek bdjeti nad Dopisnom teologijom.

Više detalja u privitku.

Za sada postupite kako piše u širem tesktu i dajte svoj komentar kroz donju anketu, što će nam pomoći u pripremi (morate kliknuti na naslov objave da se otvori anketa):

  • Da, dolazim
  • Ne dolazim
  • Možda dolazim

Također možete unijeti i svoj komentar.

Šalje: Josip Rihtarić
Datum: uto, 11. tra 2023. u 13:51
Predmet: Rekreativno druženje u Varaždinu

Profesorica Filić s KBF-a mi je predložila da to bude "rekreativni" susret zajedno za polaznike Dopisne teologije i Teološke kulture te me je zamolila da probam saznati okvirni broj sudionika pa sam u WhatsApp grupu studenata prve godine Teološke kulture stavio sljedeću poruku:

Pročitaj i odgovori – lijepo molim!

Drage kolegice i kolege, u subotu 17. lipnja 2023. organiziramo u Varaždinu „rekreativno“ druženje polaznika Teološke kulture i Dopisne teologije u jednoj od biskupijskih dvorana. Okvirni program druženja je sljedeći (moguće su manje izmjene):

Od 10 do 13 sati predavanja / radionice / panel diskusije

Od 13 do 15 sati ručak

Od 15 do 17 sati stručni razgled grada, uključujući barokne crkve

Od 17 sati zajedničko fotografiranje, druženje uz kavu, povratak kući

Predavači će svakako biti s KBF-a, a pokušat ćemo angažirati, uz profesoricu Filić, i nekoga od predavača koji je radio i s polaznicima Dopisne teologije.

U Varaždin dolazite u vlastitom aranžmanu i na vlastiti trošak. Osigurano parkiralište ako dolazite autom, a autobusni je kolodvor u blizini. Ručati se može u nekom od restorana u centru po cijeni između 20 i 25 €, u blizini je i McDonalds, a možemo otići autima u restoran Cimplet gdje se nudi ručak za cca 6 ili 15 €.

Molim vas sve da mi odgovorite najkasnije do 17. travnja o.g. na dva pitanja:

1. Hoćete li doći u Varaždin na druženje?
2. Odgovara li vam ručak u centru grada za cca 20-25 € ili želite da najavimo ručak u Cimpletu, gdje se subotom nudi menu za cca 6 i 15 €

Važno nam je unaprijed znati radi organizacije s koliko polaznika možemo računati.

 

https://cimplet.hr/tjedna-ponuda/

https://gastrocom-ugostiteljstvo.com/restorani/restoran-i-pizzeria-verglec/

http://www.park-boutique-hotel.eu/gastro/restoran-park.html

 

Povjerenik za mlade naše biskupije vlč. Marko Domiter se ponudio da bi za nas mogao ili on ili biskup služiti misu, to nisam stavio u gornji raspored, ali ćemo ubaciti kad budemo znali u koje vrijeme njima najviše odgovara. Vlč. Domiter je rekao da se još ne zna hoće li biskup biti zauzet u vezi s krizmama...

Bi li tebi odgovaralo da na susretu u Varaždinu bude ujedno i podjela potvrda završenim studentima DT-a? Onda bismo to ubacili u program. Koliko ti za to treba vremena i kakve su organizacijske potrebe?

Biskup ima dvije dvorane pa nas se može bez problema okupiti cca 100-150 ljudi, ali ako nas se okupi i 20-30, bit će sigurno lijepo.

Pokušat ćemo razgovarati s profesorima Cifrakom i Barščevskim da nam oni dođu na susret, obećala mi je i profesorica Filić da ih i ona može neformalno upitati, a profesora Cifraka smo nedavno vidjeli u Samoboru pa smo i malo razgovarali s njim, pitali i za DT, ali bismo najprije trebali profesorici Filić javiti okvirno koliko bi nas sigurno došlo u Varaždin.

Osim što si napisala da ćeš sa sobom povesti DT ovčice iz svoje blizine - bi li Ti kao jedna od voditeljica DT-a mogla i htjela uputiti poziv polaznicima DT-a sa sličnim pitanjem - jesu li zainteresirani i žele li doći na ovaj naš susret?

Inače, postoji i FB grupa Dopisna teologija - u njoj su Zdenka Relja, Krešo Belo, Božana Primovac... ali nisi i ti? Možda bismo mogli i u tu grupu staviti obavijest?

Naravno, na taj susret mogu doći i bračni partneri, odnosno mogu polaznici DT-a i TK-a povesti još nekoga sa sobom.

Toplo se nadam se ćemo se nakon zastoja, uspjeti ponovno aktivirati i u DT-u, a evo ti i moj mobitel 098 284382

 

--
Uz srdačne pozdrave!
BTB!

Josip Rihtarić

Upišite komentar

Prijavite se kako bi mogli ostaviti svoj komentar.