Poruke polaznika 2018.

Nikolina Č., Samobor
Sve na veću slavu Božju!
Martina Z., Zagreb
Toliko sam radosna što me Bog dopratio do vaše stranice. Duga je to priča, no ukratko; trenutno pratim mailovima korizmene duhovne vježbe koju mi šalju franjevci i jutros mi se rodila želja kako bih voljela i nakon duhovnih vježbi duhovno rasti i čitati i sjetih se da bih mogla potražiti gdje kupiti časoslov. Izbacilo mi je vašu stranicu i ugledah Dopisnu teologiju. Moje srce je htjelo iskočiti, toliko sam radosna i znam da je ovo sve od Boga. Daktilograf sam po struci, mogu doprinjeti svojim volonterskim radom kad ne radim i molitvom. Evo nadam se da još traju upisi jer vidim da kreće točno s Uskrsom. Blagoslovljeni bili!
Ivan V., Split
Ako budeš uz mene ne trudeći se svojim snagama učiniti nešto i dokazujući svoju sposobnost, bit ćeš svjedok svoje vjere i moje svemoći, a ja ću biti uz tebe kad govoriš, hodaš, radiš, kad moliš ili spavaš jer «miljenicima svojim i u snu dajem» (Ps 126).
Tomislav C., Zagreb
Hvaljen Isus i Marija. Poštovani, svjestan sam da je danas zadnji dan upisa ( ili da su isti već zatvoreni ) - blagdan Svetoga Josipa, no ljubazno Vas molim da me primite na studij Dopisne Teologije. Unaprijed zahvalan, s poštovanjem Tomislav Crnić.
Ružica B., Ludwigsburg
Željela bih upisati "Dopisnu Teologiju" kako bi produbila saznanja moje Katoličke vjere.
Miroslav F., Lipik
iako nisam u cvijetu mladosti, želio bi i volio završiti, koliko budem pamtio, pa neka volja Božja bude
Ivan R., Zagreb
Hvaljen Isus i Marija. Htio bih se zahvaliti na (u nadi prihvaćanja moje molbe za upis) prilici studiranja Dopisne Teologije i Vašem trudu na radu u "vinogradu Gospodnjem". Lijepi pozdrav, u nadi skorog viđenja, s poštovanjem, Ivan Reiner. Mir i Dobro
Ivana G., Zagreb
Veselite se sa mnom! Imala sam želju upisati studij teologije međutim to je bilo neizvedivo iz više razloga, a onda mi je dopisna teologija poslala zahtjev za praćenje na instagram. Bog je ispunio svaki moj uvjet onda kada sam mislila da ću iako sa gorljivom željom morati odustati. Prvenstveno me nije zanimala teologija već samo kršćanstvo, nisam imala vremena ni novca i onda ste stigli kao naručeni. Od svog obraćenja osjećam zadaću koju moram ispuniti, a u kojoj ćete mi ovim studijem uvelike pomoći. Hvala Svemogućem! Btb brate!