Poruke polaznika 2013.

Natalija G., Ližnjan
Radujem se ovom tečaju i mogućnosti za razmjenu mišljenja i nova saznanja na području duhovnosti.
mario p., osijek
Radostan sam ako me uvrstite u dopisnu teologiju.Hvala
Ana B., Čazma
Neka vas Duh sveti vodi i sve koji se upišu da bude plodonosno.
Darko S., Oroslavje
Mi, roditelji naših krizmanika, imamo veliki udjel u misnom slavlju Svete potvrde, jer uz našu pomoć i naše primjere naša djeca hodaju putovima Krista. Roditelji žive svoju vjeru pred i sa svojom djecom. Postoje i drugi putovi, ali jedini ispravan put koji vodi k miru duše jest put Krista. On ne osuđuje već prašta, On ne kune već moli za sve nas, On ne umara već krijepi. Zato ateisti koji ne vjeruju, agnostici koji sumljaju uvijek na kraju krenu putem Krista jer on nikoga ne tjera od sebe. Njegova ljubav je nemjerljiva i On, Krist, sve prihvaća pod svoje skute jer Njemu nije važno kada ste pronašli njegov put, važno je da sad hodate s Njim.
Vesna R., Dubrovnik
Hvaljen Isus I Marija....Odgojiteljica sam u vjeri u dječjem vrtiću i želim dublje proniknuti u živu Riječ te misterij križa. Radujem se novom početku!
Swea J., Zagreb
Hvala Vam na prilici da se upoznam sa svojom vjerom te na trudu koji pritom ulažete. BVB
Darko H., Zagreb
Pa s obzirom da je moj dobri bivši profesor elektrotehnike Mario Essert,jedan od poslužitelja, veselim se već sad. "Onaj koji ne poznaje Pisma, ne poznaje ni Isusa" kaže Sv. Jeronim. Zato se veselim prvom koraku, a bit će ih znam već,mnogo. Zato, obucimo najkorisniju opremu... (Ef6,10-18), jer ova je UVIJEK U MODI.
Nevenka S., Kastav
Hvala na ponudi.
Martina K., Metkovic
Bog ima put za mene, i ja ga slijedim, tako sam na tom puu naisla i na vas...
Snježana S., Zagreb
Bila sam već prije puno godina upisana, ali nisam nikako stizala kvalitetno pratiti - niti sada nije puno više vremena, ali je malo više pameti.
MIRA P., Kutina
Predragi ! Srdačno Vas pozdravljam , u nadi da ću u ovim svojim zrelim pedesetim godinama, kada sam najteži dio roditeljskog posla odradila ,moći s radošću posvetiti Gospodinu i što većoj blizini u njegovu prisustvu .Nisam previše upućena u način rada , ali se nadam da ja to mogu . U očekivanju Vašeg odgovora ,zahvaljujem od srca . Mir s Vama !
Marija P., Popovača
Hvala Ti dragi Bože na ovoj milosti da moje srce ispunjeno tvojom ljubavi primi i bolje razumije tvoju riječ. Hvala Duhu Svetom koji me doveo do ove stranice, najbolje poznajući vapaj moje duše. Budite blagoslovljeni.
NEVENKA K., Zagreb
Hvala Isusu što me po Duhu Svetom doveo na ovu stranicu. Kao studentica, odslušala sam 2 godine na ITKL-u, ali nisam položila nijedan ispit. Mislim da je ovo idealna prilika za ostvarenje moje životne želje, ako bude Božja volja! Hvala i slava Presvetom Trojstvu i Blaženoj Djevici Mariji!
NEVENKA R., Pula
imam već dosta godina, ali želim bolje upoznati Isusa
Montan Milan K., Beograd
Hvaljen Isus, Smatram iznimno vaznom teolosku edukaciju svih Krscana-Katolika,jer zivotom u svijetu imamo obavezu na sto ispravnije svijedocenje nase Vjere u sve vise globaliziranom i sekulariziranom svijetu.Dio te svijedodzbe je dapace i Krscanski Nauk... Neka bi uz zagovor Blazene Djevice Marije i svetih Crkvenih Naucitelja bila uspjesna ova godina dopisne teologije.
Antonija S., Zagreb
Hvala vam na ovako krasnom izboru za produbiti i bolje utrti put prema vječnosti.
Lucijana Š., Split
Raduje me što mogu na ovaj način proširiti svoje znanje vezano uz teologiju. Hvala svima,onima koji su ga osmislili i onima koji sudjeluju u ovom projektu. Bog vas blagoslovio!
snjezana s., unterpullendorf
zelim da upoznam svoju vjeru i da zivim ono sto vjerujem
Mirko B., Zagreb
Bit će mi drago naučiti nove stvari o vjeri, i da će bar malo pomoći mom putu prema njoj, odrasloj vjeri. I jedna sugestija. Predlažem da promjenite font službe časoslova jer postojeći nema hr znakove. Predlažem Calibri font.
Kristina B., Zagreb
Jako sam se iznenadila "naletjevši" na ovaj projekt.S velikom radošću i znatiželjom se uključujem. Jedna trostruka mama iz Zagreba
Hrvoje O., Zadar
ON je moj Put,Istina i Život
Irena Marija Č., zagreb
radujem se prilici da pohranim Božju Riječ u svoje srce
Martina H., Rijeka
Poštovani! Prije svega, blagoslovljen Božić svima. Dopisnu teologiju sam upisala, koliko se dobro sjećam, 2002. godine, dok sam jos hodala sa sadašnjim suprugom, pod djevojčim prezimenom Padjen. Deset godina jako puno znači, osobito kada duša vapi za Gospodinom, no nije isto primati pisma kada je čovjek mlad i nije u braku, i sada, kada sam udana , supruga i mama dva anđelića. Naravno, pred toliko godina, odustala sam. Nadam se da će ovaj put biti drugačije i da ću sa užitkom primati pisma, printati, uvezivati i, na koncu, učiti. Puno puno pozdrava iz Rijeke! Martina Haskić