VAŠI KOMENTARI (2006.):


Znam,nisam Hrvatica ali iz Ceskoj republiki,onda mogu imati mali uspjeh da studiram vasu Dopisnu teologiju. Nasla sam nju preko Internet u proslom ljetu a upis je bio jos zatvoren.Produblivanje vjere a dublje upoznavanje Krista, Kralja moga srca, na ovaj nacin se meni odmah svidjal.Nesto ovakvo na ceskom jeziku nisam poslje nasla. Imam 28 godina,sada radim sa djecama i studiram engleski jezik u Engleskoj. Dopisna teologija bi za me bila ugodna na dva nacina:upoznavanje vise i dublje Krista i tako predavanje vjere drugima a upoznanje vise hrvatskog jezika, koji je toliko lijep! Pisem dobro na komputeru tekstove,ale kako bih mogla prakticno iz Engleske pomoci,neznam. Srdacni pozdrav, Hana Simeckova
Hanasimeckova_@seznam.cz

Premda je rok prijave prosao, tek danas sam saznala za ovu mogucnost, pri tome nisam iz Hrvatske, vec iz ...., ne znam jeli to moguce.Ipak cu pokusati predajuci Gospodinu u ruke.


Hvaljen Isus i Marija! Hvala i slava Bogu, obradovao me je Gospodin vasim javljanjem. Kako sve stavljam u ruke svoga Gospodina, tako sam, kako rekoh, ako je volja Njegova, stavila i ovaj studij, i evo dara ove Korizme za mene! Slobodno objavite moj komentar, kao i bilo sto sto je u vezi mene. Osjecam poticaj da se malo predstavim.
Naime zivim, radim i djelujem u misijskom podrucju, ... gdje pomocu Gospodina, svjedocki navjestam, zivotom i rjecju, Radosnu vijest. Obracenica sam, uskrsla sam na Uskrs, prije tri godine, kada sam postala clanica jedne svete, katolicke i apostolske Crkve. Rodjena sam u Beogradu, po nacionalnosti srpkinja, krstena u Pravoslavnoj Crkvi. I to je bio moj jedini susret sa Gospodinom, (i tako u mraku 51 godinu) do prije tri godine, kada me je Gospodin, preko nekoliko dobrih katolika i osobito jednog svog svecenika, izvadivsi mi dusu iz podzemlja, doveo u svoju Katolicku Crkvu, gdje sam susrela zivoga Boga. Miloscu Bozjom, svoj sam zivot posvetila sluzenju Bogu i braci i sestrama, tako da sam ono sto se zove zauzeti laik, s polozenim privatnim zavjetima poslusnosti, cistoce i siromastva, dakako u svom stalezu.
Radim u ...., kao jedina krscanka.Eto, sada vam je jasnije da bi mi teoloska naobrazba bila potrebna, zbog osobnog rasta, ali i zbog praznina koje imam u potpunijem donosenju nasega Spasitelja, Gospodina Isusa Krista, onima koji ga ne poznaju. Neka nas i sve koje nosimo u srcu i koji nam dobro cine, a i one koji nam ne cine dobro, blagoslovi svemoguci Bog, Otac i Sin i Duh Sveti, stitila nas Majka Bozja i Majka nasa, bili nam na pomoc i zagovarali nas sveci i svetice Gospodnji, cuvali nas i pratili svi sveti arkandjeli i andjeli!

vasa sestra u Kristu K.....
stevka._@hotmail.com


Cestit i blagoslovljen Božic!
Ovu mogucnost upisa na studij dopisne teologije primam kao poseban dar od Gospodina upravo danas. Ovim darom Gospodin je neizmjerno usrecio moje srce i otvorio mi nova vrata. Želim sve više rasti u vjeri i upoznavati svakim danom sve više Onoga koji je naš Put, Istina i Život.
Gospodin neka blagoslovi sve one koji rade na ovom projektu!

tatjanakovac_@net.hr

Poštovani dobro vecer i Hvaljen Isus i Marija!
Voljela bih upoznati ljude koji ovo rade i tko ce mi pomoci u ovome, zaista. No, zaposlena sam, udana, majka dvoje djece i s mnogo obaveza, stoga mi bolje odgovara rad preko e-mail pošte. Nadam se da ce to ici tako. Mogu pomoci u prepisivanju tekstova i skeniranju tekstova, skener imam i printer, a pišem jako brzo. Struka u kojoj radim zahtjeva mnogo pisanja, nisam daktilograf nego knjigovodja, ali sam se puno puta kandidirala za radna mjesta daktilografa.
Zainteresirana sam za ovaj teološki studij i želim više svog života posvetiti Kristu, mislim da mi nisu dovoljne tjedne mise. Želim nauciti dijeliti i širiti vjeru, tako da prenesem na svoju obitelj i prijatelje koji su mi dragi. Ocekujem Vaš odgovor. Adresa je na supruga, dijelimo je.
Sa poštovanjem, srdacan pozdrav!

Vlasta (jos nema svoju adresu)

Raduje me postojanje ovog tecaja,uza sve obaveze koje imam nastojat cu, uz Božju pomoc, marljivo pratiti i uspješno završiti tecaj. Božji blagoslov neka vas prati u Novoj 2006!
bat2_@zg.t-com.hr

"BOG VAS BLAGOSLOVIO I OBILNO NAGRADIO"
neven.marinkovic_@st.t-com.hr

Susret s vama i vašim tecajem je put kojim me vodi Božja providnost.
ruzica104@net.hr

želim i pored svoje prezauzetosti obitelji posvetiti se svome interesu-upoznati Onoga koga ljubim!!
diana.petricevic1_@st.t-com.hr

Zahvaljujem dragom Bogu koji me je doveo na ove web stranice; radim kao lijecnica, pa sam i te kako svjesna koliko je važno zdravlje duše za uspješan oporavak bolesnog tijela; no isto tako je potrebno nama lijecnicima ojacati dušu i dati duhovne snage i ljubavi kako bi još predanije mogli djelovati medju ljudima koji su nas potrebni.
avicena9699_@yahoo.com

Kako prvi puta nisam zbog poslovnih i inih obveza mogao svršiti studij do kraja,nadam se i nastojat cu drugi pokušaj privesti kraju,kako bih mogao bolje razumjeti i živjeti Rijec Božju!!
davor.smok_@zg.t-com.hr