VAŠI KOMENTARI (2005.):


Drago mi je da sam u ovom posvemasnjem ludilu naisao i na ovakvu stranicu. Nadam se da cu biti uspijesan (unatoc obvezama) u svojoj duhovnoj nadogradnji. Srdacan pozdrav!
zeljodikic@eircom.net


Izuzetno sam zainteresiran za vjeru. Osjećam kako ona u meni jača svakim danom i želio bi da sam u mogućnosti da ju jednog dana prenesem i drugima ili njenom pomoći pomognem drugima.
drazen.rukavina@inet.hr

Nadam se da ću zahvaljujući dopisnoj teologiji produbiti svoju vjeru, bolje upoznati tekstove iz Biblije i njihovo značenje, razjasniti neke dileme koje imam, te kroz to postati bolja osoba.
zlatajakopec@yahoo.co.uk

Slučajno sam naišao na informacije o ovom tečaju na internetu i to me je zainteresiralo. Odlučio sam se probati upisati a ostalo neka bude volja Božja. žU vjeri sam kratko (dvije godine), prije sam bio nevjernik i grešnik ali hvala Bogu koji me je dozvao na pravi put preobratio sam se. Mislim da bi mi ovaj tečaj pomogao da još dublje uđem u vjeru i da bi me zadržao na pravom putu. Pokušavam živjeti kršćanski brak a uskoro ću postati otac i želim odgojiti dijete u vjeri i mislim da bi mi to ovaj tečaj pomogao.Hvala i pozdrav
dalibor.rojnic@pu.t-com.hr

Bog nas uvijek dovede na pravi PUT!
marija.saric1@vk.t-com.hr

Nadam se da će mi ovaj tečaj pomoći u produbljivanju vere i biti "PUT" sa "Kristom" i u "Kristu" ka Kraljevstvu Nebeskom! Puno pozdrava i svako dobro!
hucki@ptt.yu