VAŠI KOMENTARI (2004.):


Što sam bliže Gospodinu, to me on sve više poziva širiti i navještati Njegovu riječ. Hvaljen Isus i Marija!
jelena.n@vip.hr

Bila sam vjeroučiteljica u Maroku(Kazablanka) dugo godina.Naime,u Francuskoj su vjeroučitelji mame ili tate koji imaju vremena i želje za radom sa mladima .Bila sam vjeroučiteljica djeci od 3-4 godine,koje se zove religiozno buđenje,zatim sam "rasla" kao moja djeca da bih kasnije pripremala mlade za krizmu.Teško se snalazim ovdje kod nas u o vdje radim i odaljila sam se od duhovnog živote te bih željela se ponovo vratiti i brodubiti moju vjeru.rvatskoj jer sam prakticirala vjeru "drugačije" 25 godina.Guranje u crkvi,način predavanja vjerounauka,..
zdenka.sessa@ht.hr

Proslo je mnogo godina i zivot me nosio kud je htio. Sada sam, vjerujem, pronasla nacin kako da prestanem lutati i uz svakodnevne obaveze sto vise pokusam sebe i svoje srce predati Kristu.
natasa......@ri.htnet.hr

Nadam se da ce mi ova dopisna skola pomoci da bilje razumijem Boziju rijec
zvonko.pankovic@vk.htnet.hr

U danasnjem vremenu opce globalizacije,potrosackog mentaliteta,covijek treba biti jak da ne upadne u zamke koje mu se nude na svakom koraku.Nasljedovati Krista i sv. Crkvu mozemo samo dublje poznavajuci sv.pismo,odnosno teoloskom naobrazbom.
dpaic@msn.com

...za svakodnevni život i rad - za snagu, da bismo lakše nosili svoj križ i pomagali drugima u nošenju njihovog križa neophodna je duhovna hrana... čini se da je ovdje dobra gozba...
astimac@vmmail.net

Internet je odličan ako se upotrebi za dobro. Dobro je upisati dopisnu teologiju i produbiti i pravilno živjeti svoju kršćansku vjeru. Božja providnost je učinila da pronađem ovaj sajt.Neka nas sve blagoslovi dragi Bog i neka nam uvjek bude u pomoći!
so.zlaja@neobee.net

Ovo je odgovor na moja razmišljanja! Moja vjera se probudila sa zakašnjenjem, ali ne prekasno. Ipak prekasno da studiram teologiju. Ovo izgleda kao pravi PUT za mene. Hvala vam.
natasa.peric@zd.htnet.hr

Kao sto pise u Poslanici Hebrejima, Bozja rijec je ziva. Ne ziva kao sto mi kazemo za nesto sto je zanimljivo i dinamicno, nego Ona je ziva zivotom...
nada.kis-eisen@vk.hinet.hr

Ako je Gospodin rekao, da ako sjeme padne na plodno tlo, isklija i daje obilan plod, a to sjeme je njegova riječ, onda moramo sve učiniti da budemo "tlo" tj. ne budemo kako On kaže "pokraj puta", "trnje", ili "kamen" gdje će sjeme-riječ uvenuti. Da bi sjeme isklijalo tlo ga mora u potpunosti zaogrnuti sobom, činiti ga svojom svojinom, mora ga upoznati.
Ja želim "upoznati" bolje riječ, zato upisujem dopisnu teologiju.

sarindecko@hotmail.com

Prošlih sam godina zakasnila. Božja blizina mi je potrebna uvijek ali ove mi godine,potpora treba još jače.
Neka vas Bog blagosovi u vašem radu.

jasminka.sostaric@zg.hinet.hr

Potrebna mi je pomoć u životu, da se ne izgubim u opasnoj svakodnevici!
boris.knezic@sk.htnet.hr

Hvala dragom Bogu da sam, konačno, naišla na ove stranice! Obasipali su nekim drugim dopisnim tečajevima, koje sam odbijala. A dugo ovo želim! Nadam se da ću imati vremena i snage sve ovo "prijeći" (uz, kako volim reći, četiri muška u kući i posao)!
Kako mogu pomoći? Nisam baš sigurna. No, svakako u tipkanju, možda u novinarstvu, a kako sam profesorica najljepšeg jezika na svijetu (pa zna se da je to hrvatski!) - eto prilike da me tu upotrijebite koliko možete!

bbudimcic@vip.hr