VAŠI KOMENTARI (2003.):


Uh, 35 godina u mraku-spavala sam, sad se želim probuditi, potpuno razbuditi i...bdjeti! Zaposlena, majka dvoje dječice, ali ako Bog bude htio dat će mi milost da nađem vremena da se ovome posvetim.
dorotea....@ht.hr

Pravo ste otkriće, vjerujem da će naše zajedničko druženje obogatiti moj duhovni život. Bog vas blagoslovio!
sandra.vujovic@st.hinet.hr

Inace, posljednjih cca godinu dana imam zelju da nesto vise znam i produbim svoje znanje i vjeru obzirom da sam se krstio prije tri godine, a sada imam 37.
Primite puno pozdrava, Bog vas blagoslovio!

ljubo@island-losinj.com

Zaposlen sam puno radno vrijeme i imam dosta aktivnosti i pored posla, tako da nisam siguran koliko vremena mogu odvojiti za tečaj, ali svakako želim probati jer mi je to bila želja nakon fakulteta upisati još teologiju (završio sam računalstvo u 11. mjesecu prošle godine)
petar@zecevic.zzn.com

Ja sam "radnik posljednjeg sata": sad sam pronašla ovu stranicu pa i nije bilo vremena za razmišljanje. Želim pokušati.
suncana.martincevic@ri.hinet.hr

Nadam se da nisam zakasnila za prijavu za ovu godinu. Čini mi se da je to upravo ono što me zanima. Molim Boga da mi da milost da hodim putovima kojim On hoće. Tako sam se eto našla na ovoj stranici koja me oduševila.
B.P. iz hladne Virovitice

Negdje 90' godine upisala sam dopisnu teologiju i dobivala pisma. No, ubrzo sam se udala, imala jedno pa ubrzo i drugo dijete i pisma su ostala doslovce nepročitana. Nedugo sam ponovno počela razmišljati o dopisnoj teologiji i nazivala Kaptol. Na žalost, oni su mi odgovorili da to više ne postoji.Ali, prije nekoliko dana, otvorila mi se vaša stranica. To se zove BOŽJA PROVIDNOST. Zajedno sa prijateljicama na poslu odlučila sam se ponovno upisati i nadoknaditi izgubljeno. Želimo biti jedna drugoj poticaj, zajedno učiti, komentirati i razmišljati, kako bi u ovo vrijeme "bez vremena" napravile veliku stvar a to je UPOZNATI NAŠU VJERU. Na žalost kad je u pitanju poznavanje naše vjere, mislim da se nemamo čime pohvaliti. Hvala Vam na trudu, odricanju i Vašem vremenu kako mi svi vjernici, zajedničkim radom, pomakli se sa mrtve točke. Neka Vas svuda prati Božji blagoslov i neka Vam Gospodin podari svoj mir, razumjevanje i strpljivost za druge...
millucic@globalnet.hr

Daleke 98.g. (prošlog stoljeća) potpuno su me osvojili jedna Majka i Njen Sin. Ispunili su moje srce, moj um i moj duh do najdubljih dubina. Želim ih još bolje upoznati, upijati, ljubiti, razumijeti, ponijeti drugima.
blanka.sonje-velican@gs.hinet.hr

Mogu samo reći da me ovakav pristup zaintrigirao i privukao kao jako prikladan, jednostavan i praktičan jer u svakodnevnoj vrevi nekako je jednostavnije u svom domu učiti u slobodno vrijeme kojega je sve manje. Zašto ne bih naučio, upoznao više? Slučajno sam kliknuo na ovaj link i jedva čekam što će uslijediti. Očekujem Vaš odgovor.
Perica B

Presretna sam zbog mogućnosti da što više naučim o svojoj vjeri. Hvala svima koji su se nesebično prihvatili ovog posla, naročito g. Mariju koji mi je poslao sve potrebne informacije.
goranka29@yahoo.com

Znam da Tvoja ruka zivotom mojim ravna...
tomislav.keran@zg.hinet.hr

Već kao brucošica med.fakulteta davne 1975.bila sam uključena u naš biblijski kaptolski četvrtak s p. Jerkom.
U ovoj godini Biblije izazov je i šansa dublje upoznavati Bibliju, svjedočiti kršćansko poslanje u suvremenom svijetu.... Dao Bog obilje dobrih plodova svima na PUTU!

Marica Miletić-Medved

Osjećam da katolici najmanje znaju o svojoj vjeri, među svim ostalim raznim religijama. Naša je vjera bogata i velika, mislim da bi je trebao bolje upoznati.
Posebno me zanimaju liturgijski i povijesni aspekti. Profesor sam povijesti, tako da mi je taj dio najbliži.

mateo@globalnet.hr

"Kako je divno hoditi u Tvojoj prisutnosti Bože. Tvoj štap i palianic@public.srce.hr

Neiscrpno bogatstvo Božje riječi stalni je izazov. Raduju me nova saznanja. Želim svima obilje Božjeg blagoslova!
onix@pu.tel.hr

Molim Gospodina da nas Duh Sveti prozme ljubavlju, mirom i strpljenjem.
vranko@bigpond.com onix@pu.tel.hr

Molim Gospodina da nas Duh Sveti prozme ljubavlju, mirom i strpljenjem.
vranko@bigpond.com

Dvoumila sam se jer nisam primjer orgaziranosti. Redovito,s veseljem posjećujem Vaše stranice. Voljela bih se više otvoriti Božjoj Riječi i primjenjivati je u svakodnevnom životu; također biti od koristi svojim bližnjima da im mogu dati barem neki odgovor.
Moje znanje o vjeri je površno, sramim se reći, ni Sveto Pismo nisam pročitala, te se nadam da ću sa "Put"-om krenuti i putem iskrenog življenja; otvaranja srca Njegovoj volji! Stari, dijalektalni, pozdrav:Boh i se!
Voli Vas Metka Katarina

metka.snoj@ri.hinet.hr

NIJE VAŽNO, DAJ NAJBOLJE OD SEBE!
Majka Tereza

nikicatrutanic@yahoo.com

Riječju Božjom nikad se ne možemo do kraja nasititi. Žeđ i glad za Njom je uvijek prisutna.
vasilija.jergic@ri.tel.hr

Iako sam aktivna u životu Crkve,smatram da je svakom vjerniku potrebno stalno učenje i da nikad neznamo dovoljno.
Drago mi je da učenje omogućujete putem ovog medija i činite ga pristupačnim mnogima koji to žele. Hvala.

merania@pu.tel.hr

Svidjaju mi se tekstovi koje nudite u PUT-u.
Nadam se da ce mi pomoci u mom citanju Biblije. Od srca hvala.

Ante M. iz Sarajeva

Srdačno Vas pozdravljam !
Želim Vam obilje Božjeg blagoslova u novoj, 2003. godini.

vbartolo@inet.hr

Biti Katolik od uvijek, doista ne znači i dovoljno znati o svojoj vjeri. Dopisna teologija je jednostavno briljantna ideja. Ne znam ni sama koliko ću je moći pratiti, ali ću svakako dati sve od sebe. Hvala svima koji ulažu truda u našu naobrazbu.
jadranka.horvat@ikb.hr

Čini mi se da je ovo izvrstan način da i ja koja sam u invalidskim kolicima kvalitetno produbljujem svoju vjeru koja mi je jako bitna za moj normalni život.
zlata.horvatinovic@public.srce.hr

Na prošlogodišnji upis sam kasno otkrila vašu stranicu "blago", ali sam je od onda redovito otvarala da bih pročitala dnevna čitanja i Časoslov.
Hvala vam, što ste iskoristili ovaj medij da Božja riječ i njeno tumačenje dopre do što više ljudskih srca.

marinko.zubcic@st.tel.hr