Login

Prijave za TABOR 2017

Mario Essert, 01.11.2018. 00:00

Prijava: DT-Tabor 2018.

DT- susret  30.studenog -2. prosinca 2018.
u kući susreta "Tabor"   u Samoboru

 

 

 Kotizacija po prijavljenoj osobi za sudjelovanje na DT susretu iznosi 50 kn i pokriva troškove puta i smještaja predavača.

Registracija polaznika počinje 1. prosinca u 16.30 i zaključuje u 17.30, a seminar od 18 sati do nedjelje popodne, završava u nedjelju s ručkom.

Za one koji planiraju boraviti u kući susreta "Tabor" to su dva puna pansiona.

U puni pansion uključeno je spavanje, doručak, ručak i večera. Cijena punog pansiona je 150 kn po danu. Za dva dana, ukupno 300 kn.

U polupansion uključeno je spavanje i doručak. Cijena polupansiona je 90 kn. Za dva dana, ukupno 180 kn.

Ukoliko netko ostaje samo na objedu: cijena ručka je 30 kn, a večere 30 kn.

Prijava i rezervacija je u privitku (anketa)

(morate se prijaviti da biste je otvorili! Kliknite u gornjem lijevom kutu na Login da biste upisali svoje korisničko ime i zaporku i na taj način se logirali. Ako ne znate svoju lozinku kliknite na Zaboravili lozinku, ispod, i ispunite potrebito da dobijete novu.)

Ako se prijavite i ne dobijete potvrdu u Vaš e-mail sandučić, onda provjerite jeste li adresu napisali ispravno, pa pošaljite ponovo. Ako ni to ne uspije, nazovite 098/211-686 (g. Krešo Bello), pa će vas on upisati ručno.

Na istu e-mail adresu možete prijaviti koliko želite članova (ali prijava mora biti za svaku osobu posebno, s punim imenom i prezimenom osobe).

Zahvaljujemo se na odazivu i radujemo susretu s Vama!

 

Raspored susreta DT-Tabor 2018 dodan je kao privitak ove obavijesti! (klikom na naslov obavijesti otvara se privitak, a ako ste se prijavili onda i upitnik/anketni obrazac za prijavu. Sretno)

 

Privitci

Upišite komentar

Prijavite se kako bi mogli ostaviti svoj komentar.