Login

Druženje s fra Jerkom Fućak-om -svjedočanstvo

Na obilježavanju 25. obljetnice preminuća fra Jerka Fućaka održanog 2017. u organizaciji voditelja "Dopisne teologije" evocirane su uspomene na njegov doprinos razvoju teološke misli unutar katoličke crkve u Hrvatskoj, bračni par Marica i Dragan Nadih imali su priliku kratko svjedočiti o njegovim aktivnostima u okviru biblijske molitvene zajednice koju su većinom činili bračni parovi. Gospodin Antun Dragan Nadih svjedočanstva o fra Jerku poslao je prof.Mariu Essertu, on nam prosljeđuje tekst.
Gospodin Nadih piše:
"Ovaj članak sam pisao i prekidao pa nastavljao kroz duže vrijeme, kako sam imao vremena i dobivao poticaja, pa vas molim da mi oprostite što ga šaljem nakon dužeg odmaka. Nadam se da će vam i sada biti od koristi.
S poštovanjem!                                                                                               
                     Antun Dragan Nadih"
 
 
 

Marija Ivankovic, 21.03.2020.

Pismo I

Dragi DT prijatelji, u Pretinac pisama pristiglo je 1. pismo II. godine DT-a. U nastavku slijedi prigodna riječ vašeg poslužitelja.

Mario Essert, 13.05.2017.

Nedjeljna i blagdanska čitanja - Godina A

Serijal prigodnih razmatranja nedjeljnih i blagdanskih čitanja je doživjelo finalno izdanje za godine A. Naša gđa Marija je živi primjer Žive Riječi koja nalazi odjeka u srcima svih ljudih, bez obzira na spol, godine, životna zanimanja. Ove knjige služe kao izvrsno pomagalo u sljedećem:

  • pomoć pri vlastitiom promišljanju biblijskih tekstova iz liturgije
  • pomoć i radni materijal za biblijske grupe
  • molitvom prožeto da vaše biblijsko razmišljanje bude ujedno i molitva

 

Domagoj Ševerdija, 03.12.2016.

Arhiva pisama

U ovom odjeljku možete naći pisma s prijašnjih godina. Pisma će biti objavljivana usporedno s ciklusom I. godine.

Domagoj Ševerdija, 22.06.2014.