Login

Put 6

Objavljeno pismo PUT-a 6

Julije Jakšetić, 15.08.2019.

Put 5

Objavljeno pismo PUT-a 5

Objavljujemo 5. pismo PUT-a zajedno s popratnim tekstom poslužitelja. 

 

Julije Jakšetić, 22.07.2019.

Put 4

Dragi DT-ovci,

u Pretinac Pisama došlo je 4. pismo PUT-a. Možete ga preuzeti klikom na link koji se nalazi u nastavku.

Julije Jakšetić, 28.06.2019.

Put 3

Dragi DT studenti,   danas Crkva slavi Otajstvo Tijelova - doslovce, 'Riječi koja je Tijelom postala', jednom u vremenu, a sada opetovano na našim oltarima da postane hrana. Kao što se roditeljstvo najbolje očituje u ljubavi koja skrbi o svojoj djeci, napose u prehranjivanju te iste djece da fizički stasaju, tako i Nebeski Roditelj daje svoju Hranu nama da u Duhu stasamo i obnovimo se na sliku njegove Riječi. Zato, prigodom ove svetkovine, dostavljamo vam novo pismo PUT-a, dakle, PUT 3 u kojem će se govoriti 'Svjedočanstvo vjere Starog zavjeta' u kojem ćemo pobliže upoznati temelje  i tragove kršćanske vjere u Starom zavjetu. Neka vam ovo pismo bude 'duhovna hrana' i neka ojača vašu kršćansku vjeru.   P.S. Od sljedećg puta, stavljamo pristup pismima isključivo registriranim članovima DT prve godine i o tome ćete dobiti detaljnije informacije.     Svako dobro u Gospodinu, žele vam vaš poslužitelj Julije sa suradnicima!

Julije Jakšetić, 20.06.2019.

Put 2

Dragi DT-putnici,

u privitku ove stranice nalazi se popratna riječ vašeg poslužitelja i ponuđeno Vam je drugo pismo PUTa (Put_02.pdf). Kako bi ste pismo preuzeli, kliknite na njegovu poveznicu.

 

Sretno, i s Božjim blagoslovom!

Julije Jakšetić, 12.05.2019.

Put 1

Dragi DT-putnici,

u privitku ove stranice (koja se otvara klikom na gornji naslov "Put 1") nalazi se popratna riječ vašeg poslužitelja i ponuđeno Vam je prvo pismo PUTa (Put_01.pdf). Kako bi ste pismo preuzeli, dovoljno je kliknuti na njega. Ubuduće ćete za dohvaćanje privitaka morati se prijaviti (u gornjem lijevom kutu stranice - Login) na ovaj portal Dopisne Teologije I. godine s korisničkim imenom i zaporkom koja vam je također danas poslana. 

Sretno, i s Božjim blagoslovom!

  Julije

 

 

Mario Essert, 16.04.2017.