Login

Ustroj DT-a

Korištenje DT Portala

U prilogu se nalazi dokument u kojem se opisuje korištenje DT portala. Proučite priručnik (nije dug) kako bi lakše mogli organizirati komentiranje/ankete, stvaranje vlastitih portala i sl. i općenito snalaženje na portalu.

 

Domagoj Ševerdija, 03.06.2019. 00:00

Kako je organiziran DT?

Dopisna teologija pok. fra Jerka Fućaka jest inicjiativa koja je nošena entuzijazmom samih volontera koji su pozvani, svaki na svoj način, da približi ljepotu svoje vjere na razumski i laički razumljiv način. Iza tih volontera kriju se očevi i majke, muževi i žene, braća i  sestre koji iz svakodnevnih briga žele biti sijači Bogoslovlja idejom pok. fra Jerka Fućaka. Sluge smo Riječi i prema tome svaka generacija ima svoj poslužitelja: Poslužitelji godina: Godina I: Julije Jakšetić, julije.jaksetic@gmail.com Godina II. Marija Ivanković, ivankovic.marija@gmail.com Godina III: Marcela Matijević Klobučar, marcela.matijevic@gmail.com Godina IV: William Bello, william.bello@bello.hr Godina V: Sanja Bašić, sanja411@gmail.com Godina VI: Ljiljana Krišto, ljiljanakristo@net.hr Godina VII: Katica Šarlija. katica.sarlija@gmail.com Godina VII++ (Alumni)  koje poslužuje Poslužitelj poslužitelja: Domagoj Ševerdija, dseverdi@gmail.com   Poslužitelj poslužitelja u miru: Mario Essert   Kako bi DT funkcionirao kao dinamična organizacija dodjeljenje su dodatne uloge: Duhovni i teološki pratitelj DT-a: poveznica s KC i daljnjim razvojem studija DT-a,  fra M. Cifrak osoba za organizaciju DT susreta:   brine o organizaciji druženja i susreta DT studenata: Wiliam Bello osoba za publikacije DT:  izdavačka djelatnost DT-a i lektor: Katica Šarlija osoba za digitalnu vidljivost DT-a:  promoviranje DT na društvenim i inim mrežama, Marija Ivanković,    osoba za digitalni repozitorij DT-a: pohranjivanje multimedijalnih sadržaja za DTW. Bello

Domagoj Ševerdija, 19.05.2019. 00:00

Komunikator DT poslužitelja

U ovom dijelu rezervirali smo mogućnost da komuniciramo međusobno kao poslužitelji tako lako pratimo naše dogovore. Molim vas pitanja i odgovore dostavite u odjeljku za komentiranje. 

Domagoj Ševerdija, 15.05.2019. 00:00